Banner
Baile > Táirgí >> Amhábhar Cosmaideacha

Púdar Glabridin 40

Púdar Glabridin 40
COA de Glabridin
Chatear nu'bya

Sonraí Táirge

Tá púdar glabridin ar cheann de phríomh-chomhábhair ghníomhacha licorice agus aithnítear é mar chomhábhar whitening nádúrtha le feidhmeanna iomlána. Tar éis blianta úsáide, bhí sé sábháilte agus éifeachtach. Úsáidtear Glabridin go forleathan i gcosmaidí idirnáisiúnta ard-deireadh. Chomh maith le cosmaidí na Seapáine agus na Cóiré, tá Glabridin i Lancome, Dior, agus Chanel freisin.

Glabridin powder

Eolas Bunúsach

Ainm TáirgePúdar Glabridin 40Ainm EileGlabridin
Sonraíocht40%, 90%, 98%DealramhPúdar Buí Buí go Bán
Foirmle MhóilíneachC20H20O4Meáchan Móilíneach324.37
CAS UIMH.59870-68-7EINECS UIMH.611-908-7
Seirbhís OEMCaighdeánUSP nó EP
DeimhnitheISO, KOSHER, FDAGrádLeighis agus Cosmaideacha
Foirmle StruchtúrachGlabridin Powder.png

Is comhdhúil cheimiceach é púdar glabridin atá le fáil i sliocht fréimhe licorice (Glycyrrhiza glabra).

Is isoflavone é. Baineann an táirge seo le teaghlach níos mó de mhóilíní a dhíorthaítear ó phlandaí, eadhon feanóil nádúrtha.

Úsáidtear é mar chomhábhar i gcosmaidí agus tá sé liostaithe san Ainmníocht Idirnáisiúnta Comhábhar Cosmaideacha (INCI).

Tá sé dothuaslagtha in uisce, ach intuaslagtha i dtuaslagóirí orgánacha mar glycol próipiléine.


Iarratas

Tá airíonna díchoiriúnaithe agus whitening ag 1.Glabridin. Cuireann sé cosc ​​ar tháirgeadh melanin, lí is cúis le dathú craicinn;

Taispeánann 2.Studies éifeachtaí dearfacha i réimsí mar chosaint frithocsaídeoirí lipoprotein íseal-dlúis (LDL);

3. Toirmeasc ar fhreagairt athlastach agus saorfhoirmiú a chosc trí chioglooxygenase a bhac; Saor in aisce radacach , cosúil le hiain sárocsaíde;

Is féidir le 4.Glabridin craiceann garbh a chosc agus tá éifeachtaí frith-athlastacha agus antibacterial aige.



Aiseolas

You Might Also Like